Greytech


 

Bezpečnostní lepená skla s grafikou – dělicí stěny, výplně zábradlí, podlahy lodžií, skleněné lávky

Greytech » Aktuality » Bezpečnostní lepená skla s grafikou – dělicí stěny, výplně zábradlí, podlahy lodžií, skleněné lávky


Již delší dobu jsme testovali výrobu bezpečnostní lepených vrstvených skel s grafikou. Vyzkoušeli jsme mnoho technologií a postupů od přímého potisku skel nejmodernějšími technologiemi až po potisk na PVB fólii, kterou se skla spojují. Všechny tyto postupy měly svá omezení a nebo byly tak složité a náročné na čistotu, že by jejich realizace v praxi nebyla možná. Nyní jsme konečně objevili, jak nejlépe dostat grafiku mezi skla tak, aby vydržela dlouhou dlouhou dobu a aby motiv nemizel, nebo se ztratil úplně.

Bezpečnostní skla se používají všude tam, kde je žádoucí, aby sklo po rozbití zůstalo celé a kde to norma přikazuje. Naše skla se tak dají použít jako výplně zábradlí, dělící stěny, za nimiž je úroveň podlahy níže než 70 cm, nebo také třeba jako skleněný obsah fasády moderního domu. Ani designová skleněná stolová deska či skleněný sprchový kout už nejsou problém. Samozřejmě celoskleněné dveře do této oblasti možného využití spadají také. Vrcholem použití mohou být skla pochozí, jimiž můžete oživit třeba skleněnou lávku nebo podlahu na lodžii. Setkali jsme se i s požadavkem na výrobu skleněného totemu resp. informační tabule. To pro nás již není problém.

Provedení skel je v podstatě totožné s výrobou jakýchkoliv bezpečnostních a i neprůstřelných skel.Graficky je možné natisknout v podstatě cokoliv. Plus, které nám naše technologie tisku umožňuje, je tisk bílou barvou. Díky této možnosti jsme schopni dosáhnou velmi zajímavých efektů, kterých běžnými technologiemi nedosáhnete.

Vítáme spolupráci s designéry a architekty, kteří mají zájem aplikovat naše skla kamkoliv do zajímavých projektů.


Naši partneři

Vytvořil Plus Design & Marketing s láskou k internetu.


 
Máte dotaz?