Greytech


 

Jaké typy materiálů jsou vhodné pro skleněné obklady?

Greytech » Blog » Jaké typy materiálů jsou vhodné pro skleněné obklady?


Které typy materiálů pro skleněné obklady vám doporučujeme?

Lakovaná skla

Lakovaná skla jsou standardní záležitostí, která patří do interiéru každého moderního bytu. Lakovaná skla dodáváme v jakémkoliv rozměru na přání – nemusíte tedy kupovat celou tabuli. Barevnost je možná v celé škále RAL včetně metalických barev, barvy mícháme také na přání.

Dekorační skla

Dekorační skla jsou vysoce designovým prvkem, dotvářejícím celkový vzhled vašeho domu či bytu. Originalita a perfektní provedení zaujmou na první pohled i ty nejnáročnější.

V nabídce máme velký výběr originálních vzorů. Možnosti motivů jsou neomezené (fotografie, textury, imitace materiálů). S těmito dekory také vyrábíme designové stoly a stolky a různé prvky do interiérů. Design můžeme vytvořit dle vašich představ.

Skleněné obklady – dekorační skla s fotografiemi

Vrcholem naší produkce jsou motivy vytvořené na zakázku. Jedná se o vysoce kvalitní digitální tisk, pomocí kterého jsme schopni vytvořit velmi věrné designy jako například imitace dřeva, zrezavělého plechu, pohledového betonu, různých štukových technik, nebo třeba staré cihlové zdi.

V případě, že si zákazník přeje takovouto originální záležitost, po konzultaci o vlastním motivu připravíme v našem studiu grafiku, kterou zákazník odsouhlasí dle digitálního nátisku. Je tedy potřeba počítat s náklady za grafickou přípravu.

Ochranné sklo

Zde se jedná v podstatě o sklo, které slouží jako ochrana. Tyto skla aplikujeme třeba na místa, kde má majitel bytu či domu například původní lícové zdivo nebo benátský štuk, či uměleckou mozaiku a nechce narušovat design místnosti jinými rušivými elementy.
Sklo dokonale ochrání zeď a majiteli zajistí bezproblémovou údržbu. Tato skla vám doporučujeme také v kombinaci pískování, které velice dobře distribuuje světlo, a např. LED osvětlením jako příjemný zdroj nepřímého osvětlení v interiéru.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!


Naši partneři

Vytvořil Plus Design & Marketing s láskou k internetu.


 
Máte dotaz?