Greytech


 

Byt v panelovém domě a v něm krásná kuchyň

Greytech » Aktuality » Byt v panelovém domě a v něm krásná kuchyň


Od prvního okamžiku se vědělo, že bude bílá. Vědělo se také, že bude lesklá. Tyto dvě striktní podmínky měli mladí manželé, kteří se rozhodli zrekonstruovat panelákový byt. Investorů, kteří preferují kvalitu a design je málo, ale jsou a tento investor je toho zdárným příkladem. Po předběžné vizualizaci a stanovení ceny jsme se domluvili na celkovém provedení celé kuchyně. Naše kuchyně osazujeme výhradně značkovým kováním Blum. Cena kování je vyšší, nicméně služba, kterou toto kování během své životnosti provede, je obrovská a bezproblémová. Chtěli jsme do tohoto projektu vnést také trochu své invence a tak jsme investorovi nabídli, že by kombinace mohla být bílý lesk dvířka, korpusy titanové lamino, zafrézovaná hliníková madla. To, co je zajímavé a s čím se investor také velmi rychle sžil, byl náš nápad, že dvířka ožehlíme titanovou ABS hranou 2 mm. Tím dostala kuchyň nevšední vzhled a přesto to působí že to tak má být.

Třešničkou na dortu už byla výroba skleněného obkladu. Nápad s vodorovnými pruhy se líbil a kuchyním v tomto stylu prostě sluší. Tady původně investor, resp. paní, požadovala nějakou ostře červenou barvu. Jednobarevné sklo by ovšem v tomto prostoru ovlivnilo natolik náladu, že by to možná mohlo být až nepříjemné. Jednoznačně jsme se shodli, že řešení s pruhy bude perfektní. Myslím, že výsledek resp. dojem z celé kuchyně je velmi pozitivní a těší nás, že investor je s celkovým konceptem spokojen. Tímto mladým manželům přejeme příjemné chvíle strávené v této krásné kuchyni a doufáme, že vaření se jim stane zábavou.

Na závěr tuto realizaci uvádím jako učebnicový příklad toho, že kuchyň v paneláku může být praktická, prostorná a hlavně krásná.


Naši partneři

Vytvořil Plus Design & Marketing s láskou k internetu.


 
Máte dotaz?