Greytech


 

Práce na ŽL – Hledáme obchodníky se specializací na prodej skleněných obkladů a posuvných dveří do vestavěných skříní

Greytech » Aktuality » Práce na ŽL – Hledáme obchodníky se specializací na prodej skleněných obkladů a posuvných dveří do vestavěných skříní


Hledáme obchodníka se specializací na prodej skleněných obkladů a posuvných dveří do vestavěných skříní. Jedná se o práci, kde úkolem obchodníka bude budovat síť a hledat nové kanály na odbyt našich výrobků, tzn. oslovit převážně výrobce kuchyní a výrobce nábytku, kuchyňská a architektonická studia. Plošně se jedná o celou ČR. Výhodou je vlastní automobil. Obchodník by měl být přirozený, charismatický s instinktem odhadnout povahu člověka. V první fázi se bude jednat o honoráře formou provize. Nabízíme zajímavé výše výdělku. Tato pozice nemusí být jako hlavní pracovní poměr, důležité jsou výsledky.

Zájemci zasílejte své životopisy na náš email info@greytech.cz. Pozice je určena pro muže i ženy, studenty i maminky, prostě pro schopné lidi, které baví prodávat hezké věci, které jsou kvalitní a trendy. Preferujeme nabídky s reálnou fotografií aspoň tváře. Nabídka platí až do odvolání a zájemce budeme vyhodnocovat průběžně. Vše bez závazků a založeno na slušném jednání a domluvě. Odpovíme každému zájemci.

Ševeček Roman

jednatel


Naši partneři

Vytvořil Plus Design & Marketing s láskou k internetu.


 
Máte dotaz?