Greytech


 

Často kladené dotazy FAQ a různé

Greytech » Aktuality » Často kladené dotazy FAQ a různé


1. Zdravím Vás. Líbí se mi grafosklo, které dodává Jap sklo z Přerova. Neumějí mí ovšem graficky připravit to, co bych si přála. Jedná se mi o úpravu a rekonstrukci konkrétní fotografie tak, aby to vypadalo jako velmi staré. Děkuji za odpověď. V. Kovářová Praha 2

Zdravím Vás paní Kovářová. Skla s grafikou, která vyrábíme, se nejmenují grafosklo, ale printglass. Zašlete nám podklady s popisem emailem a my se pokusíme vám vyhovět. Máme vlastní grafické studio a technologie a zkušenosti, kterými disponujeme, nám zatím vždy umožnily splnit přání zákazníka. My náročné zákazníky vítáme s otevřenou náručí a to bez výjimky.

 

2. Dobrý den. Zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi grafosklem a printglassem?

Neznáme přesný rozdíl mezi grafosklem  a printglassem, ale myslím, že technologie a použité materiály budou velmi podobné.

 

3. Pochvala

Chtěl bych vám tímto poděkovat celé vaši firmě Greytech a zvláště p. Fialovi a spol. za včerejší montáž grafoskla na kuchyňskou linku. Maximální spokojenost. Děkuji.Neuwirt Vaculíková Přerov

Děkujeme moc za tuto pochvalu. Máte to opravdu moc pěkné a to nás těší. Tím míním celou kuchyň. Lidí s dobrým vkusem moc není, ale jsou a obracejí se na nás a to nás těší ještě více.

Ještě jednou děkuji.

Ševeček

 


Naši partneři

Vytvořil Plus Design & Marketing s láskou k internetu.


 
Máte dotaz?